Vanjsko oglašavanje trenutno je jedan od najučinkovitijih Oblika oglašavanja. ​Istraživanja pokazuju da potrošači provode više od 70% vremena van kuće, zbog čega dolazi do rasta potražnje za vanjskim oglašavanjem.

VANJSKO OGLAŠAVANJE NA FIKSNIM POZICIJAMA

Vlasnici smo više od 100 jumbo, bigboard i wallscape konstrukcija na području grada Zadra, Zadarske županije, Šibenika i šire.  Na našim web stranicama predstavili smo dio naše outdoor ponude jer zbog opsega i kontinuiranog širenja nismo u mogućnosti prikazati sve lokacije.  

Ukoliko imate interesa oglašavati se na dodatnim lokacijama obratite nam se upitom i dat ćemo vam informaciju o trenutnoj raspoloživosti pozicija.

VANJSKO OGLAŠAVANJE NA AUTOBUSIMA

Osim fiksnih oglasnih pozicija nudimo i mobilno vanjsko oglašavanje.

Naime, vlasnici smo koncesije oglašavanja na gradskim i prigradskim autobusima u Zadru.  Osim na zadarskom području nudimo mogućnost oglašavanja vaših regionalnih ili nacionalnih kampanja na autobusima simultano u svim većim gradovima duž cijele Jadranske obale - od Pule do Dubrovnika, ali i u pojedinim gradovima u unutrašnjosti (npr. Sisak).  

Obratite nam se s povjerenjem i riješite sve na jednom mjestu:

  • najam oglasnih površina na autobusima u jednom ili više gradova istovremeno
  • idejno rješenje i grafička priprema vašeg oglasa
  • print na laminiranu pvc i windows foliju
  • aplikaciju na autobuse
  • briga oko izgleda vaše reklame za vrijeme trajanja kampanje
  • deaplikaciju folije na kraju kampanje

ZAKUP MEDIJA

Nudimo usluge najma i zakupa svih vrsta outdoor medija na lokalnoj i nacionalnoj razini.

ISHODOVANJE DOZVOLA I POSTAVLJANJE REKLAMNIH KONSTRUKCIJA

Ukoliko želite postaviti svoju reklamu baš na točno određenu lokaciju na području Dalmacije ili drugdje u RH, u mogućnosti smo Vam ponuditi ishodovanje dozvola i ostale dokumentacije, izradu reklamnih konstrukcija te postavljanje istih.

Zatražite ponudu za vanjsko oglašavanje