Početna Portfolio Dizajn, grafička priprema i tisak

Dizajn, grafička priprema i tisak

OD VIZITKE DO AUTOBUSA

Letci - Katalozi – Brošure – Plakati -  Jumbo plakati - Vizitke - Memorandumi – Knjige standarda – Kuverte – Fascikle – Blokovi – Naljepnice – Dotisak na predmete – Oslikavanje izloga i vozila - Oslikavanje Autobusa – Roll up – PVC banneri – Zastave - Svjetleće reklame - Totemi - Reklamne konstrukcije ...

TISAK, PRINT I PRODUKCIJA

Pružamo usluge izrade, tiskanja i printa svih vrsta uredskih i promotivnih materijala uključujući i ambalažu, te oglasa i reklama za vanjsko oglašavanje.

Ukoliko već imate vlastiti dizajn i grafičku pripremu, pošaljite nam svoje materijale i odradit ćemo tisak/print te distribuciju prema vašim potrebama i željama za sve vrste materijala i tiskarskih proizvoda.

USLUGE DIZAJNA I GRAFIČKE PRIPREME

U mogućnosti smo pružiti i uslugu po principu 'ključ u ruke'.  

Ukoliko vam je potrebno idejno rješenje, dizajn i grafička priprema naša tvrtka u sklopu svog poslovanja ima i profesionalni studio za dizajn i grafičku pripremu s 5 diplomiranih grafičara koji će brzo i kvalitetno pripremiti rješenja za tisak za sve vaše potrebe.

USLUGE MONTAŽE

Uz print, pružamo i usluge postavljanja i montiranja oglasa i reklama.

Sukladno tome vršimo usluge oslikavanja vozila, izloga i drugih vanjskih i unutarnjih prostora te isprinta i postavljanja jumbo plakata, wallscapea, oslikavanje autobusa, izrada i postavljanje svjetlećih reklama, totema itd.

Posjetite našu GALERIJU radova ZATRAŽITE PONUDU